Mrówka vel Susie - maleńki rozbójnik |
Mantis
Adminka
|
Ha, rezolutna panna Dary od Edytki zagarneła a potem wpadła wprost w ramiona Pańcia
Mrówa, dużo szczęścia w nowym domku |
||||||||||||||
|
MałGośka
Adminka
|
A przy okazji - to maleństwo białe w czarne ciapy też pomieszkuje od paru dni we własnym domku, akurat byłam przy adopcji i poznałam jej pańcię (młoda dziewczyna), która wpatrywała się zakochanym wzrokiem w brudaska Mała też będzie miała dobrze
I to jest to - szczylki szybciutko znajdują domki... Sporadycznie dłużej czekają (Mrówka była 1,5 m-ca chyba). Starsze już swoje muszą "odsiedzieć" Edytka - nie miałabym nic przeciwko temu, by psidła, które obfotografowałaś, miały dzięki temu farta w życiu |
||||||||||||||
Ostatnio zmieniony przez MałGośka dnia Czw 10:14, 13 Paź 2005, w całości zmieniany 1 raz |
geba
Zwierzomistrz
|
Małgośka u nas w RAdiu Krakow byla audycja o zwierzakach i padlo stwierdzenie ze jak sie da to mozna zrobic przykladem tego jest schronisko w Wieluniu powiedzieli ze macie najwyzszy wskaznik adopcji wsrod swoich podopiecznych
|
||||||||||||||
|
MałGośka
Adminka
|
Wow! Fajnie wiedzieć, że się o nas "mówi"
A ten wskaźnik wynika też z tego, że mamy mało (w porównaniu ze schroniskami-molochami) przyjmowanych psów- samo to, że przy 70 psach mamy fatalne przepełnienie o czymś świadczy |
||||||||||||||
|
MałGośka
Adminka
|
Ponieważ udało mi się nawiązać kontakt z Arturem - nowym panem naszej Mróweczki, stwierdziłam, że malutka "zasłużyła" na oddzielny topik i nawet podstronkę na schroniskowej stronce
Może najpierw pokażę Wam małą z siostrzyczką jeszcze u nas w schronisku. Cudne, nie? A to wieści z centrum "mrówczanej akcji"
No i są juz fotki z nowego życia Susie Kto wie - może uda mi się tu "przyciągnąć" Artura? |
||||||||||||||||
|
Anna
Moderator
|
Brawo Artur i Mrówa ...eeee tego chciałam powiedzieć Susie
|
||||||||||||||
|
apla
Zwierzofan
|
Susie, pierwsza zaprezentowana fotka z nowego domciu przyprawiła mnie o łzy.... łzy szczęścia jest przesłodka
|
||||||||||||||
|
Edyta
Zwierzomistrz
|
Oj,bardzo bym chciała,żeby wszystkie psiaczki obfotografowane przeze mnie znalazły domki. Jak do tej pory udaje się w wielu przypadkach..Nie chce tu zdradzać szczegółów,ale uchylę rąbka tajemnicy,że jeszcze jeden ogonek wymiziany przeze mnie pojechał do nowego domku.. Myślę,że Małgośia wkrótce napisze...No,cóż Susie na pewno będzie szczęśliwa,bo to milutki i sprytny psiaczek..A zaanektowane dary pewnie przekazała już pozostałym czterołapkom..Oj,jak miło czytać takie szczęśliwe historie Wprawdzie jestem bardzo zasmucona Lordem,ale myślę,że Susie to nigdy nie grozi..
|
||||||||||||||
|
Szantina
Zwierzoświr
|
No to jesli nasza Edytka ma takie ''szczęsliwe zdjęcia'' to i mój Hektorek powinien znaleść swoich ludków....
|
||||||||||||||
|
Witam Wszystkich :) |
Artur
|
Bardzo się cieszę że moja psinka ma swój post na tym forum ;] I że wszyscy są tak bardzo tym wszystkim zaoferowani to bardzo miłe Susie jest bardzo mądrym i grzecznym psiakiem nie sprawia żadnych problemów z wychowaniem i ogólnie to bardzo szybko się uczy Już niedługo prześle kilka nowych fotek oczywiście w lepszej jakości bo te były robione telefonem więc nie są najlepsze Pozdrawiam Artur
|
||||||||||||||
|
Anna
Moderator
|
Witaj Świetnie, że się pojawiłeś, bedziemy mogli śledzić losy suni. Super
I brawa dla Ciebie i rodziny za wzięcie małej. |
||||||||||||||
|
Szantina
Zwierzoświr
|
Artur- witaj w zwariowanej wieluńskiej rodzince
Opowiadaj,wstawiaj zdjęcia....bo my tu wszyscy bardzo ciekawi jesteśmy jak się miewają''byłe wieluńskie ogonki''.....inaczej stajemy się mardzo marudni |
||||||||||||||
|
Misiowaty
Zwierzozwierz
|
czyli firmowe merdanko od seniora Miska i Misiowatych
Udzielaj się Arturze, tzn. relacjonuj rozwój wypadków - czyli przypadków bo Susie jest słodziutka i inaczej, jak to zaznaczyła Dorota nie zaznasz spokoju Trzymamy kciuki Miś i Misiowaty |
||||||||||||||
|
jnk
Zwierzoświr
|
Artur, zdjęcia to jedna sprawa, a druga - opowieści. Opowiadaj o przygodach Susie, bo na pewno każdy dzień przynosi jakąś niespodziankę w jej i Waszym życiu.
|
||||||||||||||
|
Mrówka vel Susie - maleńki rozbójnik |
|
||
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo