MałGośka
Adminka

Przeczytał: 0 tematów
|
|
|
 |
Wysłany: Czw 23:48, 22 Wrz 2005 |
|
 |
|
 |
 |
Wygląda na to, że Iza i Adam są nieśmiali cokolwiek
Ale piszą do mnie, więc Wam tutaj zacytuję (Iza, Adam - mam nadzieję, że mi wybaczycie?... ) wieści Dajankowe
Iza napisał: | Dajana jest naprawdę super psem, myślę,żę przyzwyczaiła się do nas, do nowego miejsca, jest radosna, zjada swoje posiłki, ma ochotę do zabawy, codziennie Adam biega z Nią po boisku, uwielbia gdy rzuca się jej patyki, kółko-Jej ulubiona zabawka, którą dostaliśmy od Ewy.
Jesteśmy szczęśliwi że jest z nami, lubi się przytulać, po domu cały czas chodzi albo za mną albo za Adamem, musi być cały czas z kimś. Wczoraj też była z
Adamem w pracy ale później została w domu na kilka godzin sama. Jak wróciłam siedziała sobie na swoim miejscu i bardzo ucieszyła się,że nie jest juz sama. |
Adam napisał: | Dajana jest superooos, chodzi ze mną do pracy. Jest bardzo spokojnym psiakiem...., ale troszke zastraszonym - boi się ludzi i samochodów na ulicy,ale z nami uwielbia jeździć.
Mam nadzieje,że z czasem jej miną te lęki.
Ważne, że już do nas się przyzwyczaiła, macha ogonem jak wstajemy rano, zaczepia nas żeby się z nią bawić.
Codziennie wychodze z nią na boisko z jej ulubioną zabawką, za którą czasem
i godzine biega, a jak się zmęczy to idziemy na śniadanie i do pracy.
Teraz właśnie śpi na zapleczu, ma swoje miejsce |
A na dowód idealnego dopasowania Dajanki z Izą i Adamem - to foty, które robił kumpel Mariusz, z dnia adopcji Adama sami rozpoznacie, a Iza jest w okularach
Moment zapoznania - widać, że od razu "wpadli sobie w oko", nie?
A potem były ciągłe zabawy
A to jest słynne kółeczko

|