Podaruję karmę |
aneczka
|
Szanowna Pani!
Zapewne informacja n.t. karmy Hepatic jest już nieaktualna, ale dla pewności postanowiłam zapytać, czy posiada Pani jeszcze dowolną ilość tej karmy. Mój pies właśnie zapadł na marskość wątroby i jestem zmuszona do zrewidowania jego menu. Niestety nie stac nie na żywienie go samym Hepatikiem, co z pewnością w jego stanie byłoby rozwiązaniem najlepszym.Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za odpowiedź Ania |
||||||||||||||
|
Edyta
Zwierzomistrz
|
Niestety,przykro mi,ale karma została już spozyta przez psiaczka z problemami watrobowymi.Myślę jednak,że można spokojnie znaleźć inne rozwiązanie.Mam w sumie trzy psiaki z wątrobowymi sensacjami i żaden z nich nie jest karmiony tą karmą,a mają sie doskonale.Wyniki badań super.
Jeśli chcesz moge poradzić czym karmić |
||||||||||||||
|
aneczka
|
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Moja psina jest w nienajlepszej kondycji, lekarz zdiagnozował u niej marskość wątroby - w najbliższą sobote być może bedzie odnośnie tego stuprocentowa pewność, gdyż mamy w planie badanie usg i przy okazji kroplówkę. Chetnie skorzystam z rady, czym żywić moją Gapcię, ponieważ jak na razie z jedzeniem jest kiepsko. Nie ima się tego, co dotychczas jadła, często wymiotuje i zdarzają się jej biegunki. Wskutek tego jest tak słaba, że ma problemy z wchodzeniem po schodach i prawie wcale się nie rusza. Z góry dziekuję za pomoc
Pozdr Ania |
||||||||||||||
|
Pusia
|
To miło z twojej strony że pomozes.Tylko szkoda że już jest zuzta. Ale wielki plus dla ciebie.
|
||||||||||||||
|
Podaruję karmę |
|
||
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo