![]() |
![]() | ![]() |
![]() |

![]() | ![]() |
Edyta
Zwierzomistrz
![]()
![]() |
![]() |
Straszaaasznie dawno tu nic nie było!
![]() ![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Misiowaty
Zwierzozwierz
![]()
![]() |
![]() |
![]() czarna dziura?! chcemy wieści ![]() merdanko od Misia pozdrowienia - Misowaty |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
MałGośka
Adminka
![]()
![]() |
![]() |
To "napadnijcie" Irmę na priv - bo nie wiem czy ona dostaje powiadomienia o tym topiku... Irma - dostajesz? ![]() |
|||||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
irma
Zwierzozwierz
![]()
![]() |
![]() |
nie dostaję żadnych wieści z tego topiku ale mam wieści dla wszystkich, których interesuje los Kamy zwanej kiedyś Kają
oto relacja zdjęciowa z odwiedzin u Kamy [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
irma
Zwierzozwierz
![]()
![]() |
![]() |
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] chyba dobre wieści? |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
MałGośka
Adminka
![]()
![]() |
![]() |
No ba!
![]() Irma - jesteś cudna i czytasz w myślach, przyznaj się? ![]() ![]() A słowne wieści jakieś będą? Czy fotki na najbliższe pół roku muszą nam starczyć? ![]() Co do śledzenia - zobacz czy masz w prawym dolym rogu topiku zaznaczone, że śledzisz ten topik (powinnaś widzieć "przestań sledzić" - jeśli masz natomiast "śledź ten temat" - to to kliknij) |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Edyta
Zwierzomistrz
![]()
![]() |
![]() |
No to i mnie Małgoska oświeciła z tym sledzeniem,bo jakos ostatnio inteligencja mi się skurczyła...Chyba przez te prace ogrodnicze...
Irma jestes nieoceniona!Jak zwykle... A Kama siada zupełnie tak jak moja Bonka..Dokładnie tak samo! Sliczna z niej sunia i widać,że szczęśliwa. |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
irma
Zwierzozwierz
![]()
![]() |
![]() |
opowieści z o Kamie to ja mam codziennie - w końcu jest u mojej przyjaciółki i wspólniczki
mieszka z dwiema suniami, Rudką i Merą i stara się rządzić stadem z psami jej się udaje i jak powiedziała Ewa, właścicielka kamy sunia już nie tylko się do nich przyzwyczaiła ale także przywiązała długo trwała żeby suczka poczuła się 'u siebie' tak w pełni do końca ale teraz już wyraźnie wie, że to jej miejsce na ziemi początki były trudne - Kama walczyła o przywództwo w stadze z merą - mixem border collie z czymś tam i było nieciekawie ale moja kolezanka kame pokochała więc nie było mowy ożadnym 'zwrocie' przez trzy miesiące kilka razy w tygodniu przychodził treser, taki psi behawiorysta i uczył sunie jak żyć razem w stadzie w zgodzie było różnie - kilka razy sunie się pogryzły, krew się też polała a przy okazji przeszły kurs PT teraz w zasadzie stado jest juz ułożone ale jeszcze musi okrzepnąć a sunia śliczna prawda ? |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Edyta
Zwierzomistrz
![]()
![]() |
![]() |
Prawda,prawda..Śliczna!
Skoro Kama tak ładnie dała się ułozyć,to moze ten behawiorysta pomógłby i mojej Bonce?Mówię poważnie,potrzebujemy psiego psychologa,bo niestety nastało lato,wyjeżdżamy często na działkę i w Bonkę jakby piorun strzelił ![]() Kama wydaje się taka pokorniutka i spokojna,że nie przyszłoby mi na myśl,że będzie próbowała przejąc przywództwo.. ![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
MałGośka
Adminka
![]()
![]() |
![]() |
Irma - no to podziękuj Ewie ode mnie za wytrwałość
![]() ![]() A nie znalazłyby się jakieś foteczki z resztą Kamowego stadka? Bo taka malutka samotna się wydaje ![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | Kama (dawniej Kaja) - cudna ON-ka | ![]() |
|
||
![]() |
![]() |
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo