Kolejny Zgierzanin - Denis w nowym domku :) |
MałGośka
Adminka
|
No i tak.
Środa, dzwoni telefon. Małgosia milusiowa wypytuje czy znalazłby się jakiś wieluniak w potrzebie dla jej koleżanki...
Hmm. Zamyśliłam się na jakieś 0,5 sekundy i miałam gotową odpowiedź Przecież nie ma bardziej odpowiedniego psiska niż nasz Denis! Że nie czarny... pff. Jest taaaaaak piękny, że małgosina koleżanka nie ma wyjścia. I psze bardzo, tak w czwartek napisała nam tu na forum Małgosia:
Ponieważ dziś, czyli w sobotę, Ala musiała pracować - po Deniska ruszyły Małgosia z Anną gabulcową To była wyprawa! Przywiozły ze sobą dary od Szantiny, na miejscu wymiziały nasze nie najmniejsze stado, a na początek i koniec wizyty wieluńskiej odwiedziły jeszcze mnie (i też wymiziały ) No i wszystkim nawtykały masę smakołyków (tak, tak - we mnie też ) Tak oto prezentował się Denis na początku swej drogi ku nowemu życiu (przepiękny jest, prawda? ) Zobaczcie jak go dziewczyny wyluzowały i uszczęśliwiły Chłopak, choć przecież zdenerwowany takimi zmianami w jego życiu, był chodzącym uśmiechem "Jedźmy już do MOJEGO domku, cooo?...." Do autka grzecznie wsiadał, usadawiał się jak typowy pasażer, z noskiem w stronę osoby żegnającej gości Resztę opowiedzą już dziewczyny, ja tylko może od siebie napiszę.... że poznając osobiście kolejne zwierzomaniaczki (dobra, zwierzomaniaków też ) stale zaskakuje mnie jak wspaniałymi jesteście osobami I jakoś tak... podobnie myślącymi |
||||||||||||||||||
|
Edyta
Zwierzomistrz
|
Denis jest taki piękny,ze nie mozna w nim się nie zakochać Mam nadzieję,ze jego nowe życie będzie szczęśliwe i pełne radości.
|
||||||||||||||
|
ML
Zwierzofan
|
Podróż była udana, spotkanie z bardzo ważną kobietką MałGośką wyjątkowo sympatyczne ale nawet najmilsze pogaduchy nie zatrzymały nas w MałGosinej pracy zbyt długo, bo.. ogony czekały na wymizianie no i Denis do obejrzenia w realu Tak więc ruszyłyśmy do schroniska a tam.. szok! Nie sądziłam, że tyle bidul tam mieszka Troszkę się bałyśmy, że wrócimy z Denisem.. Muszką, Kropką i kto wie z kim jeszcze.
No ale jakoś dałyśmy radę, ogony nas dopadły, właziły na kolana, pchały się uszy nam lizać i wąchać ręcę.. Smakołyków miałyśmy, obdzieliłyśmy jak się dało.. zdjęcia robiłyśmy choć w takich warunkach, że aż dziw, ze coś wyszło.. Ja przez chwilę zostałam na placu sama z aparatem i .. około 20 psami, w tym ze 6 właziło mi na kolana.. Myślałam, że nie wstanę.. Troszkę zdjęć Denisowych tu wstawię, reszta ogonków do zobaczenia w najnowszym topiku, w którym cała tajemnica dzisiejszych wojaży się działa jeszcze nie bardzo wiedział, ze to JEGO dzień Pchełki Na szczęście Ala kupiła obróżkę na przeciw.. pchłom oczywiście MałGosiny palec nie wygrażywał psu absolutnie tylko.. Annie Słoneczny Denis Pierwsze chwile w nowym domu u swoich ludzików Bez słowa sprzeciwu Denis dał się zaprowadzić przez Edytę po schodach do domu.. Chyba widać, że to JEGO dom, prawda? I jego ludzie.. A ostatnie wieści o Denisie pochodzą sprzed godzinki z sms-ka od Edytki: " Leży. Wszamał kolację i drapie się za uszkiem:-) Na razie nie narzeka:-) A z męską częścią rodzinki przybił sobie łapę:-)" Ech.. cieplutko mi tak jakoś.. |
||||||||||||||
|
AnJa
Zwierzofan
|
Denis jest bezdyskusyjnie prześliczny
Kochany Denisku wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ML , dobra robota |
||||||||||||||
|
Justyna
Zwierzofan
|
Oczywiście poryczałam się, ze wzruszenia. Strasznie się ciesze, że kolejny ogon znalazł Swój Dom! Denis, to teraz będziesz musiał jakoś utrzymać w ryzach te Wielunianki-Zgierzanki, skoro będziesz w tym stadzie jedynym psim mężczyzną (chyba, że Ci ciotki jakiegoś następnego Wieluniaka do pomocy zorganizują) .
P.s. Tak podejrzewałam, że to będzie właśnie Denis |
||||||||||||||
|
Maja
Moderator
|
ML brawo za pomysl, żeby to byl Wieluniak dla koleżanki, że jednak się zdecydowala i nie wycofala. |
||||||||||||||
|
MadziA
Zwierzofan
|
fajnie, że Denisek ma swój dom
|
||||||||||||||
|
Szantina
Zwierzoświr
|
Fantastycznie
ML...zaproś swoją koleżanke do nas....do naszej zwariowanej,wieluńskiej rodzinki |
||||||||||||||
|
Blink
Moderator
|
I tak trzymac, Zgierz ma juz powazny desant wieluniakow ale to przeciez tak duze miasto ze jeszcze paru sie wcisnie
|
||||||||||||||
|
geba
Zwierzomistrz
|
Troszke mi smutno myslalam ze jednak Pluto chociaz super ze to Denis mial to szczescie
Czekamy na wiesci o tym jak Denis staje sie Denisem rozrabiaka |
||||||||||||||
|
ML
Zwierzofan
|
Do Denisa Rozrabiaki chyba jeszcze trochę choć psisko się aklimatyzuję bardzo pozytywnie.. Łapy podaje dwie, bo jedna za mało, kłania się nisko każdemu domownikowi Na spacery wychodzi, na smyczy grzecznie idzie, sprawy załatwia poza podwórkiem.. Rewelacja
Ludzkie stado z aprobatą pełną do psa, sąsiadki od samego rana przez bramę poglądały jak owo cudeńko wygląda.. A Alicjowe latorośle oba dwa, czyli Edyta i Marcin, Denisowy topik podczytują więc liczę na to, że dadzą się namówić na rejestrację na zwierzu i sami będą relacje ze wspólnego rodzinnego życia przekazywać wszystkim obecnym tu zwierzomaniakom |
||||||||||||||
|
:) |
edyta-l
|
UWAGA ! UWAGA ! Zainteresowani nowym losem Deniska O pardon - WITAM wszystkich (przede wszystkim ) <śmiech> Otóż: Denis ma sie wyśmienicie! Oswaja się z otoczeniem, hehe - "zaznaczył" już chyba wszystkie z możliwych miejsc (bo spacerów mu nie brakuje!). Niedaleko jak godzinkę temu, był ze swoją "nową" pańcią na długiej przechadzce Teraz śpi - ciiiiiiiii A całkiem poważnie: wykąpany (tego mu było trzeba, oj!), po pierwszej wizycie u lekarza - odrobaczony, zaszczepiony, uszka obejżane, skóra się pięknie goi - żyć, nie umierać! Hehehe Pies jest niesamowity! Macha ogonem, kłania się przed każdym (nie wierzycie?), a łapki podaje na przemian - raz jedną, raz drugą! I wcale nie trzeba go o to prosić! To narazie tyle ... c.d.n. Z pozdrowieniami Edyta! P.S. Denis sie przyłącza !
|
||||||||||||||
|
ML
Zwierzofan
|
edyta-I Wierzyłam w Ciebie Cieszę się przeogromnie, że Cię tu widzę
Będziemy mieć Deniskowe relacje z pierwszej ręki Rób zdjęcia koniecznie i dziel się z nami każdą wiadomością o wieluńsko-zgierskim Denisowym ogonku Cieszę się, że pierwszy przegląd u weta już przeszedł, szczepienia i uszy- ważna rzecz, napisz co wet mówił o tej swędzącej skórze i plackach prześwitującego ciała na nogach, ok? No i cóż.. witaj w rodzinie |
||||||||||||||
|
Anna
Moderator
|
Jejejej ale super Edytko, że się pojawiłaś Tym bardziej, że odkąd zobaczyłam jak Denis zareagował na Twój widok to jestem przekonana, że to będzie T w ó j pies
|
||||||||||||||
|
Kolejny Zgierzanin - Denis w nowym domku :) |
|
||
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo