Anna
Moderator
|
O raju dorosła wystawa...jak ten czas leci. Trzymam kciuki za rozpędzenie konkurencji w pola
|
||||||||||||||
|
Edyta
Zwierzomistrz
|
A ja będę osobiście dopingować Dropsinskiego
|
||||||||||||||
|
irma
Zwierzozwierz
|
a ja, głupia, narzekałam, że Piegus zeżarł swoje posłanie .... |
||||||||||||||||
|
Aska
Zwierzozwierz
|
Phi, ale jaki był systematyczny , przecież mógł wygryzać gdzie popadnie A wystawa..., to oczywiste, że wygra |
||||||||||||||||||
|
Szantina
Zwierzoświr
|
Jesteśmy w domku z lekka padnieci.
Wrócilismy ze zwycięzcą klasy pośredniej.Dalej poszło już gorzej - dzisiaj Drops był w kiepskiej formie po wczorajszym pawiowaniu. Była Geba z Anią,Edyta i ....najlepsza z niespodzianek dzisiejszego dnia ....MałGosia,Blink i wujek Komuna Zdjęcia ma Geba,MałGosia i Edysia - mój ''sprzęt''totalnie nie nadaje się na takie imprezy |
||||||||||||||
|
geba
Zwierzomistrz
|
Ty tez juz masz zdjecie a ja musze zajac sie stesknionymi maluchami jak chlopakow do spania poukladam to wkleje foty
|
||||||||||||||
|
Aska
Zwierzozwierz
|
Gdzie zdjęcia |
||||||||||||||||
|
MałGośka
Adminka
|
Wujek Komuna nabył nową ksywkę - ciotka Geba ją wymyśliła na poczekaniu Ale pasuje do niego i postanowiłam jej używać... "wujek KOMETA" Właśnie dzięki Komunie pojawiliśmy się tak nagle w Katowicach, lubi zaskakiwać fajnymi pomysłami Dopiero w drodze uświadomiłam sobie, że będą jamniory - czyli i Dropsik! Gdy dotarliśmy na miejsce i dopiero miałam ruszyć na poszukiwania jamniczego ringu obok nas przedefiladowały znajome buzie Szok! Geby z Kozą się przecież nie spodziewałam Pobiegłam zaraz za nimi i... szkoda, że nie widzieliście miny ciotki Nie miała bladego pojęcia kto się właśnie do niej szczerzy Szantina już uprzedzona o nas nie miała problemów z rozpoznaniem, choć pełzałam właśnie po podłodze, chcąc wywrzeć odpowiednie wrażenie na Dropsie Mówię Wam - ta nasza wystawowa parówka zwierzowa jest prze-pię-kna! Wcale się nie dziwię, że chłopak idzie jak burza zgarniając co lepsze tytuły Zresztą - sami popatrzcie "Jestem taaaaaaaki głodny " I śliczny Dropsik, śliiiczny "Booooziu, jak MY się kochamy!" Tu nadal się kochają, a Koza w tle zmuszona przez matkę odbywa eksperyment pt. "w jakim kolorze będę po tym czymś sikała" Próbowałam Dropsika podprowadzić - specjalnie przygotowana w tym celu reklamówka wypchana pysznościami... Niestety - Szantina parówki pilnowała Ych. Próbowałam jeszcze z nią pertraktować, ale poległam. Wróciłam do Wielunia bez jamniora A tu jeszcze cudo "babci" Danusi Szantina, Geba - jak chłopak ma na imię? |
||||||||||||||||
|
Maja
Moderator
|
Jakie fajne jamniory
|
||||||||||||||
|
Szantina
Zwierzoświr
|
MałGosia - szkoda,ze nie widziałaś mojej miny,jak Geba zadała mi ''zagadkę'' - jest na wystawie,znam ją,nic nie wystawia...
Dzięki za fotki To rude,piękne ''babci''Danusi to Dandy.Ten to ''kosi''wystawy.Jak dorośniemy i będziemy wystawiani w tej samej klasie co on to.....blado to widzę,oj blado.....on jest naprawdę ''klasa pies'' Faktycznie,Małgosie próbowała ''uprowadzić'' czarnego ,ale biedna dziewczynka zapomniała o jednym.....to jest ''cycuś mamusi'' i bez niej się nigdzie nie idzie ( jedyny wyjątek to''babcia Danusia'' na ringu) A wujka Komunę to ja baaaaaardzo polubiłam,ża takie genialne pomysły,jak wyciągnięcie MałGosi i Blinka na wystawę.Muszę z nim popertraktować - za miesiąc jesteśmy w Częstochowie |
||||||||||||||
|
Aksa
Zwierzoamator
|
Wiedziałam,wiedziałam,że Dropsik zgarnie złotko
Zdjęcia cudowne i poproszę o więcej co by oczka nacieszyć |
||||||||||||||
|
Justyna
Zwierzofan
|