Gaja - słoneczko Katerinas i Saba wielka miłość Marka |
MałGośka
Adminka
|
Pozwoliłam sobie zmienić tytuł topiku.
Dla naszych nowych przyjaciół zwierzowych, którzy Katerinas nie zdążyli jeszcze poznać - TUTAJ, dokładnie rok temu Kati przedstawiła nam swoje psio-ludzkie stadko... Gajuniu - nigdy o Tobie nie zapomnimy Piękna panienko, śpij spokojnie... ['] |
||||||||||||||
|
Mantis
Adminka
|
Gaju, cudna dziewczynko...
Katerinas |
||||||||||||||
|
Anna
Moderator
|
Bardzo mi przykro
Biegaj sunieczko wśród łąk zielonych... |
||||||||||||||
|
Edyta
Zwierzomistrz
|
Gajo,mimo strasznej choroby,zycie miałaś szczęśliwe.Byłas kochana i szanowana.Odeszłaś tylko na chwilę,aby z uśmiechniętym,zdrowym pyszczkiem przywitać za jakiś czas resztę TWOJEGO kochanego stada.Czekaj cierpliwie,jak zawsze
|
||||||||||||||
|
Aska
Zwierzozwierz
|
|
||||||||||||||
|
Kasinda
Zwierzofan
|
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*] <przytul>
|
||||||||||||||
|
AnJa
Zwierzofan
|
Katerinas, szczere wyrazy współczucia ...
|
||||||||||||||
|
jnk
Zwierzoświr
|
Czemu ten grudzień taki parszywy dla naszych braci mniejszych? Serwo, Jaskier, moje psy, a teraz piękna Gaja
Katerinas, wiem, jak Ci ciężko |
||||||||||||||
|
apla
Zwierzofan
|
['] ['] [']
|
||||||||||||||
|
Katerinas
Zwierzoamator
|
geba
Mogę Cię prosić o zmianę zdjęcia w pierwszym poście. Na Bo zdjęcie które wstawiłaś bardziej pokazuje Michała niż Gajkę ... |
||||||||||||||
|
geba
Zwierzomistrz
|
Kasiu juz zamienione
|
||||||||||||||
|
Chip
Zwierzoamator
|
Dopiero teraz przeczytałam i ...
"I słów wszystkich za wiele, bo brakuje słowa, ... a śmierć tak punktualna, że zawsze nie w porę" Kasia, tam po drugiej stronie czekały na nią inne ogony, pomogą jej czekać na was, na tych których kochała - kiedyś jeszcze będzie razem, wszyscy będziemy razem ... ['] ['] ['] |
||||||||||||||
|
Szantina
Zwierzoświr
|
Na świecie nie ma sprawiedliwości
Wczoraj za TM do Gajeczki dołączyła SABA. Była szczęściarą- uratowana przez Katerinas i Marka z okropnych warunkow.Wpatrzona w Marka,kochająca i kochana. Pamiętam pierwsze z nią spotkanie - ja ,panicznie bojąca się ''gadającego''psa byłam z nią powoli oswajana. Przy późniejszych spotkaniech nie był już potrzebny namordnik u Saby( ze względu na mój strach),były mizianki i tulanki. Sabuniu - dziękuję,że wyleczyłaś mnie z fobii do rotków Biegaj szczęśliwie po zielonych łąkach razem ze swoją Gajeczką i innymi psiakami[*] |
||||||||||||||
|
Aska
Zwierzozwierz
|
Tak mi przykro ...
['][']['] |
||||||||||||||
|
Gaja - słoneczko Katerinas i Saba wielka miłość Marka |
|
||