![]() |
![]() | ![]() |
![]() |

![]() | ![]() |
Aska
Zwierzozwierz
![]()
![]() |
![]() |
Moje trzy kochane mordy
![]() ![]() ![]() ![]() Planujemy z dziewczynami spędzić cały weekend, więc zdjęć będzie masa ![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Anna
Moderator
![]()
![]() |
![]() |
Asiu...bohaterze...ty odrosłaś jej sierść
![]() ![]() A w związku z planowaną wizytą cieszy mnie taka postawa psów obronnych ![]() P.S. ależ się nazastanawiałam co to jest za trzeci zwierz zanim rozpoznałam... chyba nieco oślepłam ![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Anna
Moderator
![]()
![]() |
![]() |
Tak tak wizyta doszła do skutku
![]() Dianka kocha ... że Asię to oczywiste ![]() ![]() ![]() A tu już w całej krasie Dianeczka dumnie krocząca po swej posiadłości ![]() ![]() Poza posiadłością także trzeba doglądać terenu i się pięknie prezentować ![]() A po tylu obowiązkach nawet pies stróżujący musi przecież odpocząć ![]() ![]() Tym bardziej, że cały czas się pęta po domu i wokół domu jakieś dropiate dziadostwo i bynajmniej nie pałęta się cicho ![]() I koniecznie trzeba kontrolować czy gdzieś nie siknęło owo dziadostwo, bo przecież to skandal oznaczać teren Dianusi. A tak wogóle to na powitanie Gabi zrobiła koo w ogródku i jak to przepowiadała Asia Dianę to zbulwersowała zatem postanowiła natychmiast zostawić swój znak. Ledwie zipała z wysiłku zmuszając się do zrobienia swojej .... ale w końcu się udało i mogła się odrobinkę uspokoić . Widok był przezabawny ![]() ![]() Dwa długie ogony krocza ku autostradzie ![]() ![]() ![]() ![]() I proszę mimo, że upał i języki wiszą prawie do ziemi to jakoś Gabiś musiał się położyć odpocząć a Dianka mogła spokojnie prezentować dobrą kondycję (co prawda Gabek zamęczył się licznymi poowaniami na różne żyjątka ale sza) ![]() Diana na prawdę prezentuje się ładnie. Sierść może odrobinę tylko przyozdobiona runem leśnym i polnym, ale poza tym gęsta aż miło. Kondycja na tyle dobra, że spokojnie szłyśmy razem na spacer a w ogrodzie Diana biegała w dokładnym tego słowa znaczeniu ![]() za jakiś czas będą dalsze zdjęcia. |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
irma
Zwierzozwierz
![]()
![]() |
![]() |
'za jakiś czas' już jest
|
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
MałGośka
Adminka
![]()
![]() |
![]() |
Ania... dziękuję Ci za te fotki. Już dawno się tak nie ubeczałam
![]() ![]() ![]() Aska - wydało się! Te Twoje "trzy kochane mordy" to sobie kolorystycznie dobierałaś! ![]() A tak w ogóle - to jak zdrówko dziewczyn? Stan aktualny, ze szczegółami! |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
ML
Zwierzofan
![]()
![]() |
![]() |
Halo! Mówi się! Asiu, kobieto kochana, miej litość.. ostatni Twój sms donosił, że Sabulek ma gorsze dni ![]() ![]() PS. Po naszym weekendzie w Twoim domu moja Idka udając psa każe się nazywać Sabinką ![]() |
|||||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
wiata
Zwierzofan
![]()
![]() |
![]() |
Zaległości na forum mam olbrzymie, a ich odrabianie zaczęłam od przejrzenia zdjęć z mojej wizyty w Wieluniu i znalazłam to:
![]() A teraz proszę o wyjaśnienia: Co to za pies?? ![]() ![]() I gdzie jest Sabcia ![]() ![]() Gdybym nie znała całej historii to chyba bym nie uwierzyła i poleciałabym na policję zgłaszać oszustwo. Cieszę się bardzo bardzo i wielka buźka Asiu ![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Aska
Zwierzozwierz
![]()
![]() |
![]() |
Sabcia ma koszmarnie zaawansowaną spondylozę + jakiś odprysk kości w okolicach stawu biodrowego . Przeczytałam co się dało na ten temat, ale może macie jakieś doświadczenia ?
|
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Anna
Moderator
![]()
![]() |
![]() |
Tu masz link do boxerowego forum - tak na szybko znalazłam [link widoczny dla zalogowanych].
A z leków to cóż u człowieka wszelkie formy glukozaminy w dużych dawkach, artroflexu itp. A z homeopatii discus. Ale to pewnie wiesz. Nie dziwota że ona mało co chce chodzić bidulka. Tak poważne zmiany zwyrodnieniowe na bank ją bolą ![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
ML
Zwierzofan
![]()
![]() |
![]() |
Matuśku kochana.. to się Sabinka męczy
![]() Zostało mi po Milutkowej operacji trochę Nutradylu. To na stawy co prawda i nie wiem czy pomóc może ale jakby miało nie zaszkodzić to do wzięcia od zaraz. A co Jacek na to mówi? Skąd wiesz o odprysku? Była prześwietlana? Napisz coś więcej.. ![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Edyta
Zwierzomistrz
![]()
![]() |
![]() |
A może spróbować by z Bonharenem?To na pewno by jej pomogło.Trzeba Petera pomęczyć
Poza tym,to Anna już wszystko chyba wymieniła.Można dać jeszcze zastrzyki Ketonal.Na pewno ulży jej w bólu i przeciwzapalnie pomoże.Mojemu Billowi zawsze ulgę przynosiły. |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Mantis
Adminka
![]()
![]() |
![]() |
Biedna Sabinka
![]() Własnych doświadczeń nie mam, ale z netowego szperania wiem, że pomocna jest kuracja ultradźwiękami, nie wiem jak skuteczna ![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
irma
Zwierzozwierz
![]()
![]() |
![]() |
Serwo po bonharenie wyraźnie czuł się lepiej
więc może tak jak pisała Edytka - bonharen |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Aska
Zwierzozwierz
![]()
![]() |
![]() |
Sabcia miała zrobione dwa RTG. Staw biodrowy (pomijając odprysk) ok, za to pod kręgosłupem - drugi kręgosłup
![]() A co do Dianki, to dwa lata temu o tej mniej więcej porze przywiozłam do domu dokładnie zapawiowanym samochodem TZ-ta przestraszoną, skołtunioną, niezbyt pięknie pachnącą ... miłość ![]() ![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | Askowe starsze damy, czyli Dianki i Sabci sny spełnione :) | ![]() |
|
||
![]() |
![]() |
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo