wiata
Zwierzofan
|
Wystarczyło na weekend wyjechać a tu takie rzeczy.
Sabinka jedzie do domu Czytać, czytać, jeszcze raz szybko czytać. Jedzie, naprawdę jedzie. Oczy mnie nie mylą . Ależ się uryczałam ze szczęścia . Kochana psinka. Trzymamy za Ciebie mocno kciuki. Justynko bardzo, bardzo chce pojechać, niestety nie poczyniłyśmy jeszcze w tym celu żadnych konkretnych ustaleń. Postaram się szybko nadrobić zaległości i jak będę coś więcej wiedziała to dam znać. Ochhh Sabinko... jeszcze tylko 3 tygodnie i wreszcie ktoś na stałe będzie głaskał Cię po główce i spoglądał w Twoje przymrużone oby szczęśliwe oczy. |
||||||||||||||
|
MadziA
Zwierzofan
|
Oby się Sabince wreszcie ułożyło
Ja już patrzę na kalendarz o odliczam każdy dzień, aż w końcu 3 tygodnie miną raz dwa i nasze cudo będzie szczęśliwe |
||||||||||||||
|
Mantis
Adminka
|
Nie potrafię wyrazić słowami jak bardzo mnie cieszy, że dla Sabinki zaświeci słonko, Jej własne, domowe...
Stuprocentowy domku Sabinki... |
||||||||||||||
|
MadziA
Zwierzofan
|
Dzisiaj wyprzytulałam naszą Sabinkę. Mimo objawiającego się już zmęczania życiem, głowy pochylonej w dół, merdała ogonkiem, cieszyła się zainteresowaniem swoją osobą, a jak przestawałam ściskać ją- oj domagała się jeszcze cudo, nieświadome swego szczęscia
|
||||||||||||||
|
ML
Zwierzofan
|
... wiesz, że to dla Ciebie... Kobieto o Wielkim Sercu... dla Sabinki... i nie tylko Sabinki
|
||||||||||||||
|
MałGośka
Adminka
|
Zaistniałą tutaj rozmowę na temat nowego wieluńskiego "nabytku" po wypadku, w wyniku którego w niebyt odeszła jedna psia łapa nazwanego przez mnie roboczo Bufi - zapraszam TUTAJ.
Bufi jest świeżo po operacji i wkrótce pojedzie na tymczas do Edytki |
||||||||||||||
|
MałGośka
Adminka
|
Kolejna wielunianka szykuje się do domku tymczasowego Mam nadzieję, że nic na drodze do "połowy" szczęścia Zuli nie stanie - bo w jej przypadku domek tymczasowy jest wręcz niezbędny, by móc znaleźć ten właściwy... Trzymajcie kciuki tak jakoś przez dwa tygodnie, dobrze?
|
||||||||||||||
|
wiata
Zwierzofan
|
Trzymamy kciuki z całych sił za Zulkę.
Małgosiu, a co z Sabinką |
||||||||||||||
|
MałGośka
Adminka
|
|
||||||||||||||
|
MałGośka
Adminka
|
Kciuki! Kciuuuuki! Dużo kciuków! Jutro i pojutrze najbardziej! Aaaaa!
(Jak brzmi "hau" po niemiecku? ) |
||||||||||||||
|
Mantis
Adminka
|
Wszystkie rączki, łapki i odnóża mocno zaciśnięte
Hmm, pewnie teraz ogonek będzie sprechał |
||||||||||||||||
|
ML
Zwierzofan