Nestorek-Mrówkojad |
wiata
Zwierzofan
|
Jesteście wspaniali. Trzymam mocno kciuki za całe wasze stado.
|
||||||||||||||
|
Seaside
|
no i uległam pokusie... zarejestrowałam sie u Was
Justynko - jescze raz tutaj ci bardzo podziękuję, od wczoraj kamień z serca mi spadł Mały znalazł siękilka miesicy temu w hoteliku w którym trzymamy naszych jeleniogórskich podopiecznych, dostarczony przez Straż Miejską... Ciarki mnie przechodzą na myśl co czuł niewidomy i głuchy błakający sie - w drodze do nikąd Reguła jest taka, że psy od SM są po jakimś czasie zabierane do różnych schronisk. W tym czasie staram się jak możemy znaleźć im domki. NIestety nie udaje się tak często jak byśmy chciały bo jeszcze nasze bidy z Jeleniej są Ale Nestor to była inna sprawa.... On nie mógł trafić do schronu.... Podjęłyśmy decyzję o wyadoptowaniu go... Biedny, schorowany ale bezpieczny.... w miarę.... A teraz pojawiła się Justynka.... Brak mi słów |
||||||||||||||
|
Seaside
|
Chciałąbym wstawić jego kilka zdjęć ale nie umiem .....
Na pierwszej stronie wątku dogo jest kilka, ale później są jeszcze takie które oddają całkowicie jego urodę... Bo to jest cuudny pies! Od kiedy działąm na dogo, ten psiak zapadł mi w serce najbardziej. My nie mamy możliwości większych niż ten hotelik, a to dla niego było zdecydowanie za mało... On drga na każde dotknięcie ręki - i jest na to jedna rada - dotyk tej jednej jedynej, kochającej... i to już od jutra....... A ja od wczoraj na zmianę ryczę z radości i śmieję się..... |
||||||||||||||
Ostatnio zmieniony przez Seaside dnia Sob 12:59, 12 Maj 2007, w całości zmieniany 1 raz |
MadziA
Zwierzofan
|
Witam
Napisałam w innym topiku to jest mój sposob wstawiania zdjęc, mam nadzieje, ze moze sie przyda 1.Wejdz na stronke: [link widoczny dla zalogowanych] . 2.Następnie jak wjedziesz juz to na górnej częscie stronki jest taka długa ramka z napisem : przeglądaj. tam wyszukujesz miejsce, gdzie jest fotka na kompie. 3.Jeżeli jest duzych rozmairów Musisz zaznaczyć resize image i zmienić rozmiać na 640x480 a fotka automatycznie wstawi się już zmniejszona (hehe zdanie zaczerpnięte od kogoś ). 4.No i wciskasz "host it". 5.jeżeli się juz wszystko wczyta zaznaczasz na naszej stronce forum dwa razy Img: (spójrz w górę jak piszesz komentarz, tam jest Img. Pojawia się [img][/img]. 6. Na stronce na ktora wprowadziles zdjecie wyswietlają sie cztery linki (nizej troche). Wybierasz ten ostatni , kopiujesz go i wklejasz pomiedzy [img][/img] czyli to będzie np. tak: [img]link[/img] 7. i zdjęcie pojawia się (ale dopiero, jak dodasz komentarz będzie je widać) mam nadzieje, ze nie bedzie problemow (chociaz nie wiem, czy umiem wyjasniac takie rzeczy) |
||||||||||||||
|
Aska
Zwierzozwierz
|
Justyna , no i sama nie wiem co jeszcze.
A tak poza tym, to nie wyobrażasz sobie jak kocha stary pies |
||||||||||||||
|
MadziA
Zwierzofan
|
Jak mozna byc zlym, ze wzielas nie naszego psiaka? Potrzebujace psiaki sa wszedzie, a widac, ze ten psiak wyjatkowo potrzebował powocy jak naszybciej, bo gaśnie...
Co nie znaczy, ze nasze nie potrzebują. Bo jak widzę te niektore cuda biedne (np. Korek, Kapsel, Bary) to mnie szlag bierze, ze nie moga domku znalezc. Dziekuje Bogu, ze niedlugo Saba pojdzie (co wyczytalam w watku psiakow naszych i bardzo sie ciesze bo Sabcia rzeczywiscie bardzo gasnie, a jak przypomne sobie jak sprzed wczesniejszych lat- nie ten pies:() tak więc |
||||||||||||||
|
Justyna
Zwierzofan
|
Witaj Seaside! Bardzo miło Cię tu widzieć! Mam nadzieję, że będziesz tutaj częstym gościem
|
||||||||||||||
|
Seaside
|
Napisało mi że zdjęcie wkleję jak trzy posty napiszę
No to piszę Zaglądać będę ciągle, bo kocham tego psa przeokrutnie, gdyby nie moje warunki domowe, to już dawno zamiast w hoteliku byłby u mnie ... Ale za to dziś będzie w swoim domku! |
||||||||||||||
|
Seaside
|
Na zdjęciu które wkleję mały ma `łańcuszek, ale takinaprawdę leciuchny
PAństwo w hoteliku nie chcieli żeby siedział cały czas w pomieszczeniu, tylko na świerzym powietrzu, ale bali się że sobie krzywdę zrobi jak nie będzie przypilnowany |
||||||||||||||
|
Seaside
|
No taaak.... a teraz pisze , że muszę być zarejestrowana 24 H żeby wklejać zdjęcia . Chyba się w cierpliwość muszę uzbroić
Wiem już że Justynka jest w drodze powrotnej - czekam na wieści |
||||||||||||||
|
Jola_K
|
witam wszystkich
i ja przydreptałam tu za Justyną i Funią z dogomanii połączył nas Nestorek, obiecuję regularnie tu zaglądać i czytać wieści z "Nestusiowego domu" a i na inne topiki będę chętnie zaglądała pozdrawiam wszystkich Jola |
||||||||||||||
|
Seaside
|
I nasza JolaK już tu jest
To cała Nestusiowa banda przechodzi widzę za dzaiadziem do Wielunia Żeby Justynkę trochę wyręczyć przekleję co na dogo napisała niecierpliwym ciotkom
|
|||||||||||||||
|
Seaside
|
I druga wiadomość
|
|||||||||||||||
|
MadziA
Zwierzofan
|
W końcu każda panna powinna się pilnować, prawda? i Funia również nie pozwala sobie na za wiele
|
||||||||||||||
|
Nestorek-Mrówkojad |
|
||
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo